Päivittelyä

Torstai 31.1.2019 klo 14:17 - Jenni


Heipä hei pitkästä aikaa! 

Päivitelläänpä pikaisesti loppuvuoden ja alkuvuoden kuulumisia. Terveystarkastuksia on tehty oikein urakalla, silmätarkkeja ajeltiin tekemään neljän talouden koirat autossa joulukuussa ja kaikilla oli terveet silmät. Luustokuvia on myös otettu urakalla ja niissäkin tulokset olivat varsin toivottuja. Terveystulokset merkitty jokaisen koiran tietoihin joten en ala niitä tähän luettelemaan. 

Näyttelyvuosi alkoi Kajaanin tamminäyttelystä, Milla gööteissä ROP ja Remu cardeissa vara-sert ja cacib. Muuten talvi on mennyt koirien kanssa pellolla hiihtäen ja metsässä lenkkeillen. Lyötiin naisporukassa haaste päälle että saako jokainen hiihdettyä 200km tälle talvelle. Onnea on oma latu jossa vapaana olevat koirat eivät aiheuta minkään valtakunnan laturaivoa. Kuvia täytyy joku päivä lisäillä kunhan saan tietokoneen auki.

Aikuisopiskelut jatkuivat joten edelleen saa äärimmäisen huonosti puhelimella kiinni. Onneksi navetalle järjestyi mukavasti työvoimaa koulupäivien ajaksi joten ei tarvitse kellon kanssa kilpaa aamua, iltaa juosta. Tässäpä pikaisesti tärkeimmät kuulumiset, joku kaunis pakkaspäivä rustaa pidemmän blogikirjoituksen.  


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini