Pääsiäistaikoja!

Maanantai 9.4.2018 klo 14:21 - Jenni


Pääsiäisenä meillä oli vieraita Trafox-kennelistä Kellokoskelta. Lasten lisäksi mukana oli myös asuntoautollinen koiria joten erittäin koirapainotteisesti vietettiin pääsiäisen aika. Käytiin peltolenkeillä ja ajeltiin moottorikelkoilla ja parhaimmillaan meillä oli reissussa mukana 12 eri rotua ja koiria viidestä eri taloudesta. Vaikka koiria oli kuin Vilikkilässä kissoja, ei ollut pienintäkään erimielisyyttä eikä nahistelua koirien välillä vaikka pienin lenkkeilijä painoi pari kiloa ja suurin +50 kiloa. Siitä saatiinkin taas puheenaiheeksi koirien luonteet ja käytiin monia hyviä keskusteluita siitä, että kun koiralla on pääkoppa kunnossa niin elämä sen kanssa on helppoa hyvinkin erilaisissa tilanteissa ja tilanteiden muuttuessa.

Pääsiäistaikojakin tehtiin, eli toivon mukaan Trafoxiin on tulossa kesän korvilla sinisiä ja mustia pieniä corgivauvoja joista voi kysellä Kirsiltä enemmän.

Kirsin kanssa läsäytettiin myös kalenterit pöytään ja synkronoitiin näyttelykalenterit. Apua mikä kesä ja syksy onkaan tulossa! Ulkomaan reissuja, kotimaan näyttelyitä, välillä ollaan etelässä ja välillä taas pohjoisessa. Välillä mahdutaan yhteen autoon ja välillä mennäänkin sitten kahdella autolla. Meidän koiria reissaa Kirsin matkassa ja Kirsin koiria reissaa meidän matkassa, joten jos jonkun meistä näet jossain päin maailmaa jonkin kehän reunalla niin tuleppa ihmeessä jututtamaan!

Milla-gööttikin palautui näyttelyreissultaan kotiin. Milla on nyt siis Liettuan, Latvian ja Viron juniorimuotovalio ja näin ollen myös Baltian juniorimuotovalio. Räpsimmä pönötyskuvia sitten kun saadaan valiot vahvisteltua ja ruusukkeet kotiin. Milla on niin ihana, pieni ja sievä mutta täynnä virtaa, tulta ja tappuraa. Aivan ihana. Milla on käynyt nyt myös luustokuvissa ja hyvältä näytti! Odotellaan nyt tuloksia Kennelliitosta. Nyt tärkeimpiin, eli kuviin. Katso ja ihastu. :)

IMG_6653.JPGIMG_6870.JPGIMG_7153.JPGIMG_7208.JPGIMG_7270.JPGIMG_7263.JPG


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini