Vauvat kohta 5 viikkoa!

Torstai 18.5.2017 klo 11:37 - Jenni


Ihanilla cardivauvoilla ikää jo kohta 5 viikkoa. Niin se aika liitelee eteenpäin. Pennunkatsojia on käynyt jo useita ja viikonloppuna on taas aika jolloin useampi perhe tulee tapaamaan mahdollista tulevaa perheenjäsentään.

5 viikkoiset cardikakarat ovat jo aika touhukkaita. Niistä lähtee ääntä, ne murisevat, haukkuvat, nujuavat keskenään, pissaavat ja kakkaavat. Ja nukkuvatkin välillä.

Viime viikolla aloitettiin ulkoilut, vaikkakin sää aika epävaakata onkin. Aamulla ei tiedä miltä maisema näyttää, paistaako aurinko vai onko maassa 5 cm lunta. Ensi viikolla käydäänkin eläinlääkärin tarkastuksessa ja saadaan sirut niskaan, sitten rekisteripaperit Kennelliitolta tilaukseen ja ei muuta kuin kotiinpääsyä odottamaan!

Meillä onkin ollut taas melko touhukasta aikaa, Kamu-shiba tuli Urmaksen ja Kertun lisäksi hoitoon ja lisäksi normaalit maatilan kevättyöt alkaa painaa päälle. Kunhan peltohommat saadaan tehtyä niin sitten aloitellaankin navetanrakennusta, eli minut saa jopa normaalia huonommin kesän aikana puhelimella kiinni. :D Jouluun mennessä meillä sitten lehmät lypsää robotti ja pääsen paremmin koirien kanssa kiertämään sekä näyttelyissä että muissa koiraharrasteissa eikä navettatyöt ole enää niin kellontarkkaan tehtävänä.

Kulottamassakin on käyty koirien kera useampanakin iltana, samalla reissulla rohkeimmat kävivät jo heittämässä talviturkkinsa joessa. Illat on jo ihanan pitkään valoisia ja viime yönäkin yhden aikaan pesin pari koiraa jotta saataisiin pohjavilla kunnolla irtoamaan ja tämä ihana karvashow sisällä päättyisi joskus. Edes hetkeksi. :D

IMG_0672.JPGIMG_1019.JPGIMG_1044.JPGIMG_1046.JPGIMG_1077.JPGIMG_1293.JPGIMG_1443.JPG


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini