Pennut syntyneet, vapaina uroksia ja narttuja

Elma ja Japi saivat kuusi pientä beduvauvaa, luovutusikäisiä 27.3.2019 alkaen. Molemmilla vanhemmilla terveet silmät ja kumpikaan vanhemmista ei kanna kuparitoksikoosigeeniä. Japin geenitulos ei näy vielä KoiraNetissä mutta päivittynee sinne kyllä. Yhdistelmän sukutaulun löydät täältä allaolevasta nappulasta.

Bedlingtoninterrieri on äärimmäisen mukava ja monikäyttöinen koira. Se käy rottakoiraksi, se käy agilityyn, tokoon, noseen, ihan kaikkeen!!! Se käy myös sopivasti syliin ja sohvalle kaveriksi ja mikä parasta; siitä ei lähde karvaa ollenkaan! Trimmausta ei kuitenkaan kannata pelätä, näyttelytrimmin voi opetella tekemään itse ja mikäli ei halua näyttelyissä käydä niin kotona bedun voi antaa näyttää juuri siltä miltä itse haluaa. Itse trimmaan Elman pari - kolme kertaa vuodessa jos ei näyttelyitä oteta huomioon, joten trimmaaminen ei ole ollenkaan kova homma ja siitä ei kannata stressiä repiä. Avustan tietysti kasvattieni trimmaamisessa ja opastan vaikka kädestä pitäen, joten nou hätä.

Pennun hintaan kuuluu kattava pentureppu, kirjalliset hoito-ohjeet ja kasvattajan tuki. Penturepussa on ruokaa jota pentu on tottunut syömään, ruokakuppia ja leluja ja nameja. Ai niin, kaupan päälle pääset vielä mukaan äärettömän mukavaan ja leppoisaan Haapatassun -jengiin. Pennut rekisteröidään Suomen Kennelliittoon ja mukaansa saavat rekisteripaperit sekä eläinlääkärin todistuksen. Luonnollisesti kaverit myös madotellaan useamman kerran ennen uuteen kotiin lähtöä.

Pennun hinta on 1200 euroa (sis. alv 24%) ja pentua varattaessa varausmaksu on 300 euroa joka vähennetään lopullisesta pennun myyntihinnasta.

Soitteleppas siis 040-5873127 tai laita sähköpostia haapatassun@hotmail.fi. Mikäli en vastaa, laita viestiä sillä olen joko a) töissä, b)koulussa tai c)koirien kanssa lenkillä/treenaamassa/touhuamassa ja silloin puhelimeni on äänettömällä. Kiitos ja ollaanpa yhteyksissä!